Mihai Iosif: „Viața nu știi unde te duce”


Mihai Iosif (47 de ani) a fost demis de pe banca Rapidului la începutul lunii martie, iar de atunci se află în căutarea unui nou angajament.

Mihai Iosif este un rapidist convins, însă tehnicianul nu ar refuza o ofertă din partea rivalei din ‘Ștefan cel Mare”. Întrebat despre un eventual interes din partea lui Dinamo, antrenorul nu a exclus această variantă și a spus că regretă dispariția „câinilor”, care au dispărut din prim-planul fotbalului românesc pentru prima dată în istoria clubului.

”Viața nu știi unde te duce. Am spus-o și când era în Liga 1. Îmi pare rău de ce se întâmplă acolo, dar sper să găsească resursele necesare. Prezența lui Dinamo făcea campionatul mai frumos”, a spus Mihai Iosif, potrivit Pro Arena.

”Viața nu știi unde se duce. Am spus-o și când era în Liga 1. Îmi pare rău de ce se întâmplă acolo, dar sper să găsească resursele necesare. Prezența lui Dinamo făcea campionatul mai frumos”, a spus Mihai Iosif.

Acum, Mihai Iosif a dezvăluit că poartă discuții cu mai multe echipe din eșalonul secund al României, însă așteaptă mai întâi să obțină licența A de antrenor.

„Sunt în discuții cu două-trei echipe din Liga 2, din Romania. Asteptăm să îmi termin și eu licența. Mai am examenul de final și atat”, a spus Mihai Iosif, la Liga Digisport.

Citește și:

Încă un ex-dinamovist continuă în Liga 1. L-a luat Mihalcea!

Previous El este antrenorul care va conduce Dinamo
Next Dumitru Dragomir, investitor la Dinamo?

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *