Mihai Iosif a prefațat derby-ul cu Dinamo


Rapid a reușit în această seară una dintre surprizele acestui tur de campionat, învingând campioană CFR.

„Parcă îmi era și frică la 2-0, parcă îmi doream să rămână 1-0. Am stat foarte bine în teren, nu cred că le-am oferit multe spații adversarilor. Nu cred că am făcut meciuri slabe. Ne-am motivat foarte bine astăzi, în meciurile cu miză parcă avem o altă motivație. Respectăm absolut toți adversarii și eu personal respect toți antrenorii pe care-i cunosc.

Nu cred că Dan Petrescu are ceva de demonstrat în România. Îi doresc foarte mult succes și în Conference League. Din păcate trăim într-o lume capitalistă, moralitatea nu prea își mai are locul. Încerc să fiu același om modest”, a spus MihaiIosif, antrenorul giuleștenilor.

Dinamo va avea meci sâmbătă, 23 octombrie, cu Rapid, partidă ce se va disputa pe arena „Ștefan cel Mare”. Antrenorul Rapidului, Mihai Iosif a prefațat această partidă.

„Căutăm soluții, vedem ce vom avea. Azi vreau să eliberez toată presiunea, toată tensiunea și să mă bucur cu băieții, pe care îi felicit, au fost admirabili. Am simțit lipsa galeriei, dar trăim niște momente grele în lume și sper ca la meciul următor să avem toți rapidiștii lângă noi.

Meciurile acestea, Rapid – Dinamo, Steaua – Dinamo, Rapid – Steaua, sunt meciuri de 1×2, nu au favorită. Dinamo nu este în cea mai bună poziție în acest moment, dar leul rănit va da întotdeauna totul pentru a supraviețui”, a mai spus Iosif.

Citește și:

Verdictul lui Liviu Dragnea: ”Crin Antonescu era patriot. Klaus Iohannis doar cere să se execute”

Previous Exclusiv Ce salariu ar putea avea Florin Răducioiu
Next Dinamo a umilit FCSB în Liga Elitelor

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *