Mihai Eșanu: „Parcă jucam cu Real Madrid”


Dinamo a câștigat cui scorul de 3-2 meciul de ieri cu FC Voluntari. O mare parte din merite o are nu doar Deian Sorescu, ci și Mihai Eșanu. Tânărul portar a avut intervenții fenomenale, care au ținut-o pe Dinamo în joc.

Astăzi, acesta a avut o intervenție la DigiSport unde și-a declarat uimirea legată de reacțiile de dinaintea partidei.

”Am văzut că nimeni nu avea încredere în noi și ne-am mobilizat și mai tare, dar nu asta a fost decisiv. Știam ce avem de făcut. Ne întărește lipsa de încredere. Nimeni nu ne dădea nicio șansă. Zici că juca PSG cu liga a doua. Parcă jucam cu Real Madrid. Am avut cotă 6 la pariuri. Toată lumea ne cânta ’Prohodul’, dar am ieșit învingători”, a spus Eșanu la Fotbal Club.

”Nu vreau să mai vorbesc despre probleme. I-aș lăsa pe cei cu experiență să discute despre asta. Sunt tânăr și nu cred că trebuie să vorbesc eu despre bani. Am primit un avans pe luna iulie și, din discuțiile pe care le-am avut cu domnul Mureșan, după intrarea în insolvență, banii vor fi la zi”, a mai declarat Mihai Eșanu.

Portarul de la Dinamo este de părere că va fi foarte dificil pentru ”câini” dacă jucătorii experimentați vor decide să plece. Cu toate acestea, Mihai Eșanu a declarat că vor încerca să reziste chiar dacă vor pleca jucători precum Anton sau Filip.

”Nu avem de ales. Dacă ei vor să plece și nu se întâmplă ceea ce doresc ei, va trebui să ne descurcăm și fără ei. Va fi foarte greu pentru că ei sunt în momentul de față cei mai importanți, jucători cu experiență. Echipa cu ei începe și cu ajutorul lor putem să creștem. Dacă vom rămâne fără ei, trebuie să rezistăm”.

Citește și:

ROMÂNIA FRUMOASĂ Cursă cu parfum de vin de Vrancea

-->
Previous 2 dinamoviști în formația etapei
Next Ștefan Radu vrea înapoi la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *