Mihai Eșanu explică situația sa: ”Mario iese cel mai rău”


Mihai Eșanu a explicat situația sa și spune că nu avea cum să apere la meciul cu Gaz Metan Mediaș, unde portarul Kongshavn a primit 4 goluri și Dinamo este cu șase etape înainte de final pe loc DIRECT retrogradabil.

”Mă simt bine. Vorbiți mai bine cu Mario că știe foarte bine situația mea, asta am zis, da. Dar sunt indisponibil, am început de două zile antrenamentele, am auzit ce a zis nea Gigi, am vrut eu să fiu băiat bun, să răspund la toată lumea. Am fost accidentat când am venit de la lot. Nu puteam apăra după două zile de antrenamente.

Mario iese cel mai rău, știu că a venit la club cu inimă bună, toate rezultatele i se pun lui în cârcă. Toată lumea a spus că este ceva necurat la mijloc.

Rezultatele din păcate, vorbim ceva la antrenamente și se întâmplă altceva la meciuri. Dacă aș ști să vă spun, v-aș spune. Curios sunt și aș vrea să aflu ce se întâmplă. După meciul din seara asta nu poți să iei foarte multe lucruri pozitive, dar din celelalte două meciuri ai putea lua lucruri pozitive, etapa trecută am făcut un joc bun. Numai un antrenor poate decide când voi putea apăra. Probabil de meciul următor voi putea fi în poartă”, a declarat
Mihai Eșanu.

Citește și:

Dusan Uhrin: ”Este imposibil” Steliano Filip: ”Uităm”

-->
Previous Dusan Uhrin: ”Este imposibil” Steliano Filip: ”Uităm”
Next Negoiță a ieșit din nou în fața camerelor tv: ”Mocirlă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *