Mihăescu supărat pe conducerea clubului


Iulian Mihăescu, antrenorul care a pregătit-o pe Dinamo în meciurile amicale din această vară, s-a arătat deranjat de numirea lui Ovidiu Burcă pe banca echipei din „Ștefan cel Mare”.

Mihăescu s-a supărat și pe Vlad Iacob, noul administrator special de la Dinamo, dar și pe Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar, pentru că nu l-au sunat să-l întrebe dacă vrea să continue.

„Este incredibil! Eu am fost cu Augustin și am condus antrenamentul la Săftica de la 10, jucătorii m-au întrebat vrute și nevrute, iar eu habar n-am avut ce să le spun. Voi poate știți ce a spus Burcă prin conferință și ce planuri are, dar eu nu știu absolut nimic!

Am auzit și eu că au făcut conferință la Săftica și l-au prezentat pe Burcă, dar cu mine nu a vorbit nimeni absolut nimic. Burcă nu și-a trimis nici măcar unul dintre secunzii săi la Săftica. Burcă nici măcar un telefon nu mi-a dat să mă întrebe de jucători.

Au fost la Săftica doar eu cu Augustin. Se pare că eu am fost bun doar în momente grele, dar asta este România. Domnii Zăvăelanu și Vlad nici măcar nu mi-au dat un telefon să se intereseze dacă mai trăiesc pe la Săftica”, a spus Mihăescu, potrivit ProSport.

Citește și:

Rareș Bogdan nu și-a impresionat soția de la început: ”Aveam mustață”. Socru foarte bogat

Previous Marius Mitran: „Sunt lucruri care se leagă!”
Next Dinamo a cedat un jucător la Voluntari

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *