MESAJUL SUPERB al Peluzei Cătălin Hîldan. Cum ironizează FCSB


-->
Peluza Cătălin Hîldan demonstrează mare caracter într-un moment foarte greu pentru Dinamo. Și cum ei au făcut mereu diferența, ba chiar au fost pe primul loc în Europa cu ce știu ei să facă mai bine, ei vor susține în continuare echipa chiar și în play-out.

”Da, a fost trist pentru noi. Am simtit durerea. Dar noi nu ne vom rusina niciodata de Dinamo, pentru ca Dinamo n-a insemnat Borcea si nu inseamna Negoita.
Dinamo suntem noi. “Fie vreme buna, fie vreme rea, caini pana la moarte si dincolo de ea”
Tocmai astea sunt momentele care produc necesara cernere a graului de neghina. Asta e ocazia cand ne mai scuturam de pleava. Noi n-avem nevoie sa fim “aia multi” pe care-i imbraci cum vrei, mai cu niste veste, mai cu niste saci de gunoi.

Am trecut prin momente mai grele si am stiut sa strangem randurile si sa ramanem alaturi de Dinamo.
Rusine inseamna sa stii ca echipa favorita joaca in liga a IV si tu o inlocuiesti cu un surogat pentru ca negi realitatea. Dar nici ala nu e sfarsitul lumii.

Cosmar inseamna sa iei toti fotbalistii din Liga I, sa-ti slabesti sau sa-ti desfiintezi adversarii, sa ajungi sa alergi de unul singur si totusi sa termini pe locul 2.
Noi nu ne plecam dupa cum bate vantul. Din orice lovitura iesim mai puternici.
Tragedie inseamna sa afli ca unul din camarazii din peluza e doborat de o boala necrutatoare. Dar nici moartea n-a reusit sa ne risipeasca. Necazul ne-a unit mai mult ca oricand. Pe Dan l-a salvat Dumnezeu, l-au salvat medicii, dar si strigatul nostru “Alaturi de tine!”

Spre surprinderea celor multi, cainii vor merge la Craiova. Si nu facem asta pentru ca ne agatam de Cupa Romaniei. O facem pentru ca acolo unde e Dinamo, este si inima noastra. Mergem sa-l sustinem pe Torje si pe cei din jurul lui. Avem incredere in Hanca, in Nistor, in Bratone!
Cupa Romaniei, ar fi o solutie pentru ca reprezinta drumul cel mai lejer pentru Europa League. Dar ne e teama ca daca vom castiga Cupa, veti desfiinta si acest trofeu asa cum ati facut cu Cupa Ligii. Doar ca pe noi nu ne puteti desfiinta, chiar daca asta va e visul. Si in curand visul vostru va deveni cosmar.

Dinamo va continua sa usture. 16 August 2016 va continua sa provoace mancarimi.
Gloria nu inseamna sa nu cazi niciodata, ci sa stii sa te ridici.
Cu totii alaturi de Dinamo! Cu toții la Craiova!”, au scris fanii dinamoviști din Peluza Cătălin Hîldan.

Previous Florin Bratu vrea să schimbe echipa: ”Sigur, îi bag titulari”
Next Florin Bratu a dezvăluit pe cine vrea să pună căpitan

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *