Mesajul superb al lui Rivaldo prin care mulțumește public românilor


Rivaldo s-a simțit extraordinar în România. De când a aterizat miercuri noaptea pe aeroport toată lumea l-a învăluit cu căldură și l-a făcut să se simtă ceea ce a fost cândva pe teren – un star al fotbalului mondial.

Tatăl lui Rivaldinho a surprins pe toată lumea! A dat sute de autografe, nu a refuzat pe nimeni dintre cei care a vrut să facă fotografii cu el și a fost atât de modest și de natural încât dacă nu ai fi știut cine este nu ți-ai fi dat seama că acest om este unul dintre cei mai mari fotbaliști pe care i-a avut planeta.

Și cum este urmărit de aproape 1 milion de oameni pe facebook, pe instagram sau pe twitter, el a vrut să afle toată lumea despre suporterii lui Dinamo dar și despre amabilitatea poporului român.

”Felicitări fiului meu Rivaldinho pentru joc dar și pentru golul pe care l-a marcat. Tu meriți acest moment pe care îl trăiești. M-am simțit foarte bine și sper să mai vin de multe ori aici. Dumnezeu să te binecuvinteze mereu. Vreau să mulțumesc frumos galeriei lui Dinamo dar și tuturor românilor care au fost alături de mine. Dumnezeu este bun”, a scris Rivaldo pe rețele de socializare.

Dinamo a remizat joi seara, pe Național Arena, 1-1, cu Athletic Bilbao, în meciul tur din al treilea tur preliminar al Europa League. Laporte a deschis scorul pentru basci în prima repriză și Rivaldinho a egalat în cea de-a doua cu un gol superb de la 30 de metri.


Citește și:

Contra: ”Avem șanse”

-->
Previous Contra: ”Avem șanse”
Next Rivaldinho: ”Dacă aș avea măcar 1% din talentul tatălui meu aș fi cel mai bun”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *