--> -->

Mesajul staff-ului pentru Mihai Eșanu după ce a fost adus un nou portar Exclusiv


-->
Dinamo s-a mai înțeles astăzi cu un nou jucător, de data aceasta un portar norvegian. Imediat după ce a apărut în presă despre acest transfer, au apărut voci care au criticat aducerea unui jucător străin din Liga a II-a norvegiană de 30 de ani, în loc să fie lăsat Mihai Eșanu în poartă. Însuși portarul român și-a pus întrebări dacă postul său este în pericol.

Gudmund Kongshavn va semna zilele viitoare cu Dinamo din postura de jucător liber de contract. El a mai apărat la Aalesund, Sarspborg, Valerenga sau Trompso. Un portar de 30 de ani care vine să-și relanseze cariera la Dinamo, dar care a acceptat condițiile de la Dinamo, salariu de criză și instabilitate din multe puncte de vedere. Pentru că se știe că nimic nu este sigur în acest moment la formația din Ștefan cel Mare, chiar dacă suporterii fac eforturi supranaturală să salveze clubul.

Jerry Gane a cerut concurență pe postul de portar, și chiar dacă s-a negociat cu goalkeeperi experimentați și cu CV-uri foarte bune, ca Yuri Lodygin sau Marcin Bulka, aceștia n-au fost lăsați de impresari să vină în România, la Dinamo, din cauza situației în care se află clubul.

Până la urmă Gudmund Kongshavn a fost convins să vină la Dinamo, dar nimeni nu i-a garantat acestuia postul de titular în Ștefan cel Mare. Dar Mihai Eșanu avea nevoie de concurență pe acest post, pentru că dacă s-ar accidenta sau ar fi suspendat, Dinamo ar fi mai putut apela doar la Mitrovic, un puști de 17 ani.

”Venirea norvegianului nu te va scoate pe tine din poartă, Mihai! Tu antrenează-te bine, concentrează-te la meciuri și dă tot ce ai mai bun pentru Dinamo. Noi avem mare încredere în tine și vrem să aperi în continuare”, i-au transmis cei din staff portarului Mihai Eșanu.

Citește și:

Claudiu Niculescu despre Dinamo: ”S-au diminuat”

Previous Claudiu Niculescu despre Dinamo: ”S-au diminuat”
Next Salariile nou-veniților la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *