Mesajul șefului de la Dinamo


FANATIK l-a contactat pe președintele CA Dinamo, Constantin Eftimescu, care a vorbit despre scrisoarea lui Pablo Cortacero, publicată în premieră de către site-ul nostru, pentru a obține o părere oficială din partea clubului din Ștefan cel Mare.

Mesaj pentru Cortacero: „Dânsul zice să organizez eu, din ce am înțeles, o Adunare Generală a Acționarilor (AGA), dar eu nu fac parte din acționariatul clubului Dinamo. Cum să fac eu convocare pentru AGA? Eu pot face asta doar în cazul Consiliului de Administrație. Ce să mai vorbim.. bățu-n gard! Că vezi doamne el e prezent. Are toate datele financiare, știe despre ce e vorba, numai că bani din partea acționarului majoritar Pablo Cortacero nu sunt de 11 luni”

Despre rămânerea la Dinamo: „O să continui până la un moment dat. Nu pot să las Dinamo în situația asta, chiar dacă am spus că nu mai rămân din vară”

Despre strategia discutată la ședință:„Da, au fost mai multe discuții și a avut loc și un Consiliu de Administrație, în care s-a prezentat situația financiară la zi. A fost o discuție și cu situația sportivă și ce trebuie să facem în continuare și alte diverse probleme”, a detaliat fostul portar al lui Dinamo.

Despre intrarea în insolvență: „De unde știți că Dinamo va intra în insolvență? Se vorbește pe acest subiect, dar ce pot să vă spun e că se fac eforturi și se caută soluții pentru ca echipa să supravițuiască. Asta e ideea de bază. Nu știu dacă se ia în calcul și insolvența, dar caută variante. Ce doar să pregătim? Se fac studii financiare să vedem cum stăm și ce putem face”, a fost punctul de vedere al oficialului alb-roșilor.

Despre interdicția primită de FIFA: „Așteptăm răspunsul FIFA, sau în caz contrar va trebui să ne descurcăm cu ce avem. Nu cunosc detalii. S-au făcut demersurile, s-a achitat taxa și vedem ce se va întâmpla”, a lămurit Eftimescu și acest subiect.

Citește și:

Guvernul a amânat cu șase luni creșterea alocațiilor copiilor. Explicațiile lui Florin Cîțu

-->
Previous Un nou sponsor la Dinamo
Next Dinamo își dorește un atacant brazilian

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *