Mesajul peluzei pentru Andrei Nicolescu


Dinamo va debuta în noul sezon de Superliga pe 14 iulie, la ora 19:00, împotriva CFR Cluj. În așteptarea acestui meci, ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan (PCH) l-au criticat pe Andrei Nicolescu, nemulțumiți de campania de transferuri a conducerii clubului.

Cu zece zile înainte de debutul sezonului pentru Dinamo împotriva CFR Cluj, suporterii din Peluza Cătălin Hîldan (PCH) au lansat critici la adresa lui Andrei Nicolescu, administratorul special al clubului din București.

„Începe campionatul. Să îi spună cineva omului bun la toate că nu avem jucători. A rămas doar cu «pisica ruptă în două» în vara asta. Poate are curaj și spune tuturor câte abonamente a reușit să vândă”, a transmis Peluza Cătălin Hîldan pe Facebook, fără să îi pronunțe numele lui Andrei Nicolescu.

PCH l-a și ironizat pe administratorul special de la Dinamo, pentru o declarație dată de el pe 27 iunie.

„Nu am fost mulțumiți de ceea ce s-a întâmplat în stagiunea precedentă, însă a doua zi după barajul cu Csikszereda «am tăiat pisica în două». Am pus pe hârtie toate problemele, apoi am început să luăm decizii, nu puteam să continuăm așa”, a declarat Nicolescu la podcastul „Tare de tot cu Viorel Grigoroiu”.

Citește și:

Când joacă Dinamo primele două etape. Reacția optimistă a lui Kopic

Previous Dinamo aduce director tehnic de la Barcelona
Next Cine va reprezenta echipa în relaţia cu FRF şi LPF

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *