Mesajul lui Uhrin + pe ce posturi are nevoie de jucători


Dușan Uhrin a oferit un interviu amplu în FANATIK în care a vorbit despre lunile petrecute la Dinamo, cum a salvat clubul de la retrogradare, de nevoia unui director general și de posturile pe care trebuie să i se aducă jucători. Tot interviul AICI.

Ai un mesaj pentru fanii lui Dinamo?

– Este foarte dificil pentru ei pentru că ei au muncit din greu, au salvat financiar clubul cu banii strânși și sper să continue ei, dar va fi greu, trebuie să clarifice situația cu acești spanioli, acest lucru este foarte important de asemenea pentru Dinamo. Fanii lui Dinamo trebuie să înțeleagă că este foarte dificil ca echipa să continue așa pentru că nimeni nu știe ce se va întâmpla săptămâna viitoare, în 14 zile și așa mai departe. Și este foarte important să ai un plan. Dacă se vor rezolva niște lucruri atunci ne putem gândi și la performanță.

Care este programul echipei pentru pregătirea de vară?

– Pe 15 ne reunim, ne pregătim la Săftica și după aceea vom pleca o săptămână în Turcia, la munte, la Bolu, de pe 21 până pe 27 iunie.

Pe ce posturi vrei să aduci jucători?

– Ne trebuie fundași centrali, atacanți, un fundaș dreapta, pentru că trebuie să avem cel puțin 20 de jucători buni pentru a putea face față în prima ligă. Jucători tineri găsim și chiar avem în propria curte unii buni, nu prea i-am folosit pentru că n-am vrut să risc, am introdus doar 1-2 pentru că eram prea aproape de retrogradare. Ei trebuie să înțeleagă că a fost important să mă bazez pe jucătorii cu experiență în acea perioadă. Și sper că ei vor munci și vor juca pentru că vreau să joc mai mult cu jucători tineri, dar depinde de ei, în funcție de cum se vor pregăti.

Citește și:

Antrenorul lui Dinamo recunoaște: „Nu am fost plătit deloc”

-->
Previous Antrenorul lui Dinamo recunoaște: „Nu am fost plătit deloc”
Next Detalii despre viitorul lui Torje

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *