Mesajul lui Traian Marc. Ce decizie radicală a luat


Fostul portar al dinamoviștilor, Traian Marc, tocmai a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera lui. Goalkeeperul care și-a reziliat această lună înțelegerea cu CFR Cluj  deși mai avea un an de contract, spune că-și încheie cariera de fotbalist la 34 de ani. Marc a apărat în tricoul roș-alb 2070 de minute.

„Zilele acestea au marcat încheierea unui capitol important din viața mea și gândurile mele sunt către voi, prietenii mei, colegii mei, antrenorii mei, colaboratorii mei și, nu în ultimul rând, jurnaliștilor ale căror rânduri fie m-au dărâmat, fie m-au însuflețit, dar toate au avut un efect motivant asupra mea ca fotbalist.

Fotbalul a început ca un vis ce s-a transformat într-o realitate care m-a format ca om, dându-mi posibilitatea să trăiesc cele mai profunde emoții, am simțit și teamă și curaj, am simțit agonie și extaz, am simțit dragoste și ură, emoții care nu mă lasă să uit fotbalul vreodată.

Am fost prea mult timp plecat de acasă și a venit vremea să fiu alături de familia mea. Mulțumesc tuturor pentru toate clipele petrecute pe terenul de fotbal. Sunt mândru că am avut cea mai frumoasă meserie din lume”, a scris goalkeeper-ul pe facebook.

Citește și:

Contra: ”Dacă pleacă Nemec, putem pleca cu toții”

Previous Contra: ”Dacă pleacă Nemec, putem pleca cu toții”
Next Getafe a fost învinsă în barajul de promovare în Primera Division

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *