Mesajul lui Rivaldo de ziua fiului său


Fostul star al Barcelonei, Rivaldo a postat un colaj cu mai multe fotografii ale fiului său, una dintre ele fiind în tricoul lui Dinamo. În plus, fostul atacant a avut și un mesaj special pentru Rivaldinho, care împlinește astăzi 22 de ani.

„Felicitări, fiul meu! Dumnezeu să continue să îți binecuvânteze fiecare zi. Ești un fiu exemplar. Sunt foarte mândru de tine. Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru viața ta. Sunt foarte fericit să știu că trăiești în cuvântul Domnului. Este de neprețuit pentru un tată. Te iubesc foarte mult. Dumnezeu e cu tine. Să te bucuri de ziua ta”, a scris Rivaldo pe Instagram.

Rivaldinho mărturisea într-un interviu exclusiv acordat zilele trecute pentru doardinamo.ro că își iubește enorm tatăl și este idolul și modelul lui în viață.

”Iubesc faptul că sunt fiul lui. Vrei să știi cum e el ca persoană? În fotbal a fost o legendă, nu? Un jucător extraordinar. Ei bine, ca persoană este mult, mult mai bun. Este cel mai bun bărbat pe care l-am văzut în viața mea. Și nu pentru că este tatăl și idolul meu, ci pentru că este adevărat”, a spus atacantul lui Dinamo.

Citește și:

Cine arbitrează Dinamo-FCSB

Previous El și-a urat ”La mulți ani” în româna. Feliz aniversário, Rivaldinho!
Next Cine arbitrează Dinamo-FCSB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *