Mesajul lui Rednic pentru Răduț: ”Asta i-am spus”


Dinamo încearcă să fie destabilizată pentru că Mircea Rednic prin proiectul lui ambițios poate să construiască surpriza sezonului următor. S-au dat nume în presă ale țintelor lui Dinamo, iar mai nou când ”sursele” nu mai au acces la informații, apar variante că s-au creat două tabere și că Bălănescu și Rednic nu ar fi în relații bune. Ceea ce este fals. N-or fi ei prieteni la cataramă, dar au un scop comun. Sunt doi dinamoviști adevărați care vor să ducă această echipă din nou acolo unde-i este locul. Să se bată pentru trofee.

Iar Rednic muncește pe mai multe fronturi ca proiectul să fie dus la bun sfârșit. Și i-a transmis un mesaj lui Răduț, pe care nu-l mai așteaptă prea mult în Ștefan cel Mare.

”N-am mai vorbit cu Răduț, întrebați-l pe el, v-am zis clar, aștept telefonul lui. N-o să-l sun acum în fiecare săptămână să văd ce face Răduț. Poate are alte planuri, poate vrea și el o viață mai bună. Nu are niciun ultimatum. Dar i-am spus să nu fie prea târziu. V-am zis că eu până plec la Marbella vreau să am 85% din lotul pentru a pregăti sezonul următor. Vor fi 4-5 jucători până pe 17 iunie”, a declarat Mircea Rednic astăzi la conferința de presă.

Citește și:

Rednic spune lucrurilor pe nume pe un ton dur! Detalii dacă pleacă sau rămâne și despre lot

-->
Previous Rednic spune lucrurilor pe nume pe un ton dur! Detalii dacă pleacă sau rămâne și despre lot
Next Rednic e dezamăgit: ”Degeaba”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *