Mesajul lui Prunea pentru Cosmin Contra: ”I-am spus, băi băiatule”


Fostul manager general de la Dinamo, Florin Prunea, plecat în luna iunie de la Dinamo, i-a transmis un mesaj lui Cosmin Contra după ce a preluat echipa din Ștefan cel Mare.

”I-am spus lui Cosmin: Băi băiatule, tu dacă nu-ți faci curățenie în jurul tău, acolo, n-ai nicio șansă. Te curăță repede. Acolo sunt lucruri înrădăcinate. Acolo nu mai vorbim de documente, acolo sunt relații interumane cu anumiți oameni care astea nu se pot rupe, că e vorba de bani mulți, de comisioane.

Au făcut și spaniolii un audit să vadă ce comisioane s-au plătit anul trecut pe jucătorii care au venit? Eu am văzut auditul făcut pentru licențiere. Când am văzut ce comisioane s-au plătit… păi noi spuneam de Rednic, dacă vedeți ce a făcut ăsta (n.r. Bălănescu), din pix, că el a avut singurul pixul în mână și negocierea. La toate contractele, fie că vorbim de cele sportive, fie de sponsori. Și la sponsori e de discutat, am văzut că a dispărut un sponsor de pe tricou. Și de acolo erau multe familii îmbrăcate (n.r. Torry Milano).

Ți se pare că sportiv Dinamo stă bine? E clar că trebuie umblat acolo. Dar este destul de târziu și jucătorii ăștia nu vin după o zi pe alta. Sunt negocieri. Plus că ce faci? Dacă nu vor să plece jucătorii care sunt acum? Au contractele 2-3 ani sau 1 an de zile și nu pleacă. Te trezești cu 40 de jucători în lot să-i plătești?

Citește și:

Ciprian Marica a explicat planurile spaniolilor: ”Asta am înțeles că vor”

Previous Ciprian Marica a explicat planurile spaniolilor: ”Asta am înțeles că vor”
Next Ionel Dănciulescu despre Cosmin Contra: ”Asta nu s-a mai întâmplat de mult timp”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *