Mesajul lui Prunea pentru Cosmin Contra: ”I-am spus, băi băiatule”


Fostul manager general de la Dinamo, Florin Prunea, plecat în luna iunie de la Dinamo, i-a transmis un mesaj lui Cosmin Contra după ce a preluat echipa din Ștefan cel Mare.

”I-am spus lui Cosmin: Băi băiatule, tu dacă nu-ți faci curățenie în jurul tău, acolo, n-ai nicio șansă. Te curăță repede. Acolo sunt lucruri înrădăcinate. Acolo nu mai vorbim de documente, acolo sunt relații interumane cu anumiți oameni care astea nu se pot rupe, că e vorba de bani mulți, de comisioane.

Au făcut și spaniolii un audit să vadă ce comisioane s-au plătit anul trecut pe jucătorii care au venit? Eu am văzut auditul făcut pentru licențiere. Când am văzut ce comisioane s-au plătit… păi noi spuneam de Rednic, dacă vedeți ce a făcut ăsta (n.r. Bălănescu), din pix, că el a avut singurul pixul în mână și negocierea. La toate contractele, fie că vorbim de cele sportive, fie de sponsori. Și la sponsori e de discutat, am văzut că a dispărut un sponsor de pe tricou. Și de acolo erau multe familii îmbrăcate (n.r. Torry Milano).

Ți se pare că sportiv Dinamo stă bine? E clar că trebuie umblat acolo. Dar este destul de târziu și jucătorii ăștia nu vin după o zi pe alta. Sunt negocieri. Plus că ce faci? Dacă nu vor să plece jucătorii care sunt acum? Au contractele 2-3 ani sau 1 an de zile și nu pleacă. Te trezești cu 40 de jucători în lot să-i plătești?

Nu știu dacă spaniolii vor plăti datoria către mine, eu nici nu m-am mai gândit la chestia asta, că se ocupă avocații. La mine nu era problemă, că eu oricum acceptam să nu-mi iau salariu. Amărâții aia de la Săftica care aveau 2000 ron salariu veneau la mine și la Dănciulescu și se plângeau. Le mai dădeam și noi din buzunar de la noi. Dar cât să le mai dăm?

Și el (n.r. Bălănescu) își lua salariile la zi. Și când jucătorii erau în șomaj tehnic, atenție”, a declarat Florin Prunea la Prosport Live.

Citește și:

Ciprian Marica a explicat planurile spaniolilor: ”Asta am înțeles că vor”

-->
Previous Ciprian Marica a explicat planurile spaniolilor: ”Asta am înțeles că vor”
Next Ionel Dănciulescu despre Cosmin Contra: ”Asta nu s-a mai întâmplat de mult timp”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *