Mesajul lui Piscitelli după despărțirea de Dinamo: ”Pentru toate emoțiile”


Riccardo Piscitelli a fost un portar apreciat per total la Dinamo deși la începutul sezonului a gafat și chiar unii au pus greșelile pe faptul că goalkeeperul în viața de zi cu zi poartă dioptrii pentru miopie. Cu toate acestea, italianul s-a impus repede ca titular și a salvat echipa în multe rânduri având în vedere că apărarea în acest sezon nu prea l-a ajutat.

Portarul a decis să plece de la echipă înainte de terminarea sezonului pentru că s-a simțit mințit de conducere în ceea ce privește situația sa financiară, la fel cum s-au simțit și ceilalți jucători. Și a vrut să aibă timp să-și găsească o formație serioasă, unde poate progresa. Cu toate acestea, el a avut un mesaj frumos de despărțire pe care l-a dedicat suporterilor pe Instagram.

”Vă mulțumesc pentru toate emoțiile pe care le-am trăit la acest club în acest sezon!!! Vă mulțumesc pentru că m-ați susținut în orice circumstanțe. Vă doresc toate cele bune, fcdinamobucureștiofficial”, a scris Riccardo Piscitelli pe rețeaua de socializare.

Citește și:

Previous Pas important spre cumpărarea clubului: ”Punem la dispoziție”
Next Dinamoviștii pun tunurile pe FRF și Gigi Becali: ”N-a murit”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *