--> -->

Mesajul lui Penedo pentru fani ”Aveți tot respectul meu. Vă mulțumesc”


-->
Portarul dinamovist, Jaime Penedo, este un om foarte religios și deși familia lui este în Panama, la 12 ore de mers cu avionul, el spune că nu se mai simte singur și povestește ce înseamnă Paștele pentru catolici în țara lui.

”Săptămâna Sfântă în Panama e o perioadă de pace și liniște, încercăm să o petrecem în familie, să fim uniți și să fim în armonie cu ceilalți.

Eu am început să fiu cu adevărat credincios și să am o relație cu Dumnezeu și datorită faptului că am fost tot timpul plecat din țară și de cele mai multe ori m-am simțit singur. Cred că El este atotputernic, că timpul lui este perfect și că datorită lui totul este posibil”, a declarat Jaime Penedo.

Jaime Penedo a fost în Israel în această iarnă împreună cu toată familia și asta l-a ajutat și în cariera fotbalistică. El a făcut niște meciuri mari la Dinamo și doar faptul că a plecat să apere pentru echipa națională l-a scos dintre buturile dinamoviștilor.

”Când am mers în Israel am vrut să merg pe urmele lui Iisus și a fost o călătorie foarte frumoasă, a fost extraordinar să merg pe aceleași locuri unde acum 2000 de ani a mers El. A fost fabulos.

Călătoria a fost magică. Galileea m-a impresionat foarte mult, a fost incredibil. Mi-am dorit foarte mult să merg și când am avut ocazia am mers”, a mărturișit el.

Penedo a ținut neapărat să transmită un mesaj fanilor alb-roșii de Paște.

”Am avut posibilitatea să merg în multe țări dar aveți tot respectul meu pentru că susțineți această echipă într-un mod incredibil și de fiecare dată când vă aud cântând mă motivează foarte tare. Vă mulțumesc pentru sprijinul vostru și sperăm să vă facem fericiți în acest sezon”, a fost mesajul lui Penedo pentru fanii dinamoviști.

Previous Și arbitrul le poartă noroc ”câinilor”
Next Penedo, mesaj pentru colegul lui ucis aseară

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *