Mesajul lui Niculescu pentru cel care l-a dat afară de la Dinamo


Claudiu Niculescu a fost dat afară în luna octombrie a anului trecut de la Dinamo, fără regrete și fără remușcări, chiar dacă nu a avut nicio șansă să demonstreze ceva. Ba mai mult, el a calificat echipa în Cupa României cu Dacia Unirea Brăila, formație de Liga a II-a. Alexandru David a avut primul dialog cu Niculescu de când l-a dat afară ieri, la Digi Sport.

„Eu îl salut pe Claudiu. E o chestiune care va atârna greu în evaluarea acestui mandat de la Dinamo. Încă o dată, eu am spus şi spun că am făcut o mişcare pe care mi-am asumat-o. Uneori, la nivel macro, chiar dacă e greu de înţeles, e bine să-ţi tai o o mână ca să supravieţuieşti.

Sper să aibă o ofertă bună, îmi pare rău pentru ce i s-a întâmplat. Am încercat să fiu cât mai sincer. Claudiu e un om excepţional. În acea noapte am avut o discuţie cu el şi am avut surpriza să vorbesc cu un om de bun simţ”, a declarat Alexandru David la TV Digi Sport.

Ce i-a transmis Niculescu:

„Am înţeles. E clar, gata! În momentul în care nu vezi actele semnate… Ca fiecare om te mai enervezi, ai frustrări. Dar, când stai de vorbă cu oamenii, e bine să fii echilibrat. La acel moment, mi s-a părut un moment jenant, dar suntem oameni şi nu se ştie când ne mai întâlnim”.

Citește și:

Florin Prunea, declarație despre o revenire la Dinamo: ”Asta cred”

-->
Previous A fost șef la Dinamo, acum e adversar. Își începe munca și va pune probleme ”câinilor”
Next Florin Prunea, declarație despre o revenire la Dinamo: ”Asta cred”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *