Mesajul lui Niculescu către fani. Ce se întâmplă cu Penedo


Claudiu Niculescu a dezvăluit care este cea mai mare problemă în acest moment la echipa din Ștefan cel Mare. De asemenea, el a făcut un apel către suporteri de care are mare nevoie la primul său meci pe banca lui Dinamo acasă.

”Erau puțin blocați mental, și când i-am cunoscut pentru prima dată am văzut acest lucru. La ei problema nu este de valoare în acest moment, ci de psihic. Au avut trei înfrângeri consecutive și este normal ca moralul să scadă. La asta voi lucra în aceste zile pentru altceva nu putem face.  Sepsi a menajat întreaga echipă și am mari speranțe de la acești băieți că vom redresa echipa și că vom câștiga meciul de vineri seara care este extrem de important pentru noi. Mi-aș dori să văd foarte mulți suporteri la meci pentru că avem nevoie de ei mai mult ca niciodată pentru a depăși împreună această perioadă grea pe care au traversat-o”, a declarat Niculescu.

”Penedo sper că își revine, el s-a antrenat normal dar am preferat să-l menajăm ca să nu riscăm să se accidenteze mai grav.” Claudiu Niculescu, antrenor Dinamo

Citește și:

Nistor a semnat! Detaliile contractului

 

 

 

-->
Previous SINCER Cum a analizat Răzvan Lucescu situația de la Dinamo. Sfat pentru Negoiță
Next Nistor a semnat! Detaliile contractului

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *