--> -->

Mesajul lui Nedelcearu de 1 decembrie


-->
Plecat de la Dinamo în 2018, Ionuț Nedelcearu (25 de ani) nu a uitat de clubul care l-a format. Actualul fundaș al lui AEK Atena, înscris în DDB ca ”membru Elite”, a postat astăzi o poză la story pe rețelele de socializare în tricoul lui Dinamo. Acesta a avut de transmis și un mesaj pentru români, citat din Avram Iancu..

Internaționali român, cotat de site-urile de specialitate la 1,3 mil de euro, are 20 de meciuri în reprezentativa României, 2 goluri marcate și un assist, toate acestea în amicalul disputat anul trecut, cu Belarus. Naționala condusă de Mirel Rădoi câștiga atunci cu 5-3.

„<Unicul dor al vieții mele este să-mi văd națiunea mea fericită> La mulți ani, români. La mulți ani, România!” – se arată în postarea fostului dinamovist.

Nedelcearu, dinamovist adevărat

„SÂNGELE APĂ NU SE FACE!

Ionuț Nedelcearu s-a înscris anul trecut în DDB, iar zilele acestea a făcut trecerea la cardul de 1948€, DDB Elite.

Ionuț nu s-a dezis niciodată de clubul care l-a crescut și l-a lansat în fotbalul mare. Știe prin ce necazuri trecem și e dispus să pună umărul alături de noi, ca să salvăm Dinamo. Felicitări, Nede!.Sperăm ca exemplul tău să fie urmat și de alți câini care au posibilitatea să facă un astfel de efort pentru Dinamo!”, au scris fanii din PCH în urmă cu câteva luni.

Citește și:

Alexandru Rafila, despre relația pe care o are cu Raed Arafat: ”Încercăm să ne vedem fiecare de treaba lui”

Previous Bogdan Stelea: „Am vorbit cu Mircea Rednic și .."
Next Ionuț Chirilă nu mai este antrenorul Academicii Clinceni

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *