Mesajul lui Mulțescu pentru jucători: ”Așa trebuie să fiți”


Dinamo are mari probleme din punct de vedere sportiv, care par a nu se mai termina. Dacă fanii au rezolvat cu datoriile pentru licență și creează în fiecare zi ceva special pentru a ține Dinamo sus, jucătorii este clar că nu trag la aceeași căruță cu suporterii.

Gigi Mulțescu a povestit ce le-a spus jucătorilor înainte de acest meci, doar că nu a fost luat în seamă și mai mult decât atât Ricardo Grigore și-a chemat colegii la o petrecere pe cinste de ziua sa pe care n-o s-o uite prea curând, cu lăutari și manele.

”Și dacă la noi era alta atmosfera, și tot nu aveai voie să faci așa ceva. Să participi la un chef, cu o zi înainte de meci. Eu chiar le-am spus jucătorilor, în perioada asta, ca o figură de stil, așa: ‘vreau sa fiți fete mari!. Să nu greșiți, să ne păstrăm energiile. Chiar nu aveam nevoie de așa ceva. Eu vă spun că la nivel de lot al lui Dinamo nu este nici haos și nici indisciplină. Sunt aceste episoade scoase din context”, a declarat Gigi Mulțescu astăzi la Digi Sport Matinal.

Citește și:

Mario Nicolae: ”El va fi la antrenament”. Reacția oficială a dinamoviștilor: ”Mulțumim”

-->
Previous DDB anunță: „Mulțumim, Gheorghe Mulțescu. În curând vom face un anunț important.”
Next Ultimele vești despre Rednic: „S-ar putea să se întoarcă”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *