Mesajul lui Montini pentru suporteri: ”Asta vă promitem!”


Mattia Montini a explicat cum a reușit să devină într-un timp extrem de scurt un jucător important în lotul lui Dinamo, deși el a venit în probe o săptămână până să fie oprit de Mircea Rednic. De asemenea, el a avut un mesaj special pentru fanii lui Dinamo.

”Nu este un secret, sunt mereu pozitiv și încerc să dau totul pentru echipă, apoi vin rezultatele și personale. Fotbalul italian e complet diferit, este mai tactic. Aici avem mai multă libertate, există mai multă posibilitate să te miști, să găsești spații, și pentru jucătorii ofensivi e foarte bine aici.

Știam că nu era ușor să ne calificăm în play-off, am încercat să dăm tot ce e mai bun, dar ne trebuia un miracol să ajungem în play-off, trebuia să fim foarte atenți duminică, trebuie să fim foarte atenți pentru a începe bine în play-out, să luăm cele 6 puncte din cele două meciuri care ne-au mai rămas.

Noi speram cu toții să reușim să-i facem fericiți pe suporteri. Mi-a plăcut să văd atâția suporteri la stadion cu Botoșani, asta înseamnă că am făcut o impresie bună, mi-ar plăcea să existe acest entuziasm și la celelalte partide. Noi avem nevoie de ei în continuare, să știți, noi le promitem că vom face totul să fim cât mai buni”, a declarat Mattia Montini.

 

-->
Previous Montini: ”În România mă simt fotbalist” Ce l-a impresionat
Next Veste EXCELENTĂ înainte de meciul de la Călărași

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *