Mesajul lui Ionuț Lupescu după ce și-a încheiat campania


Fostul dinamovist, Ionuț Lupescu, tocmai și-a terminat campania electorală pentru alegerile la funcția de președinte al FRF, care vor avea loc miercuri, 18 aprilie. „Kaizerul” e dezamăgit de faptul că Răzvan Burleanu, actualul președinte, contraatacă în campanie cu tot felul de favoruri pe care le promite alegătorilor și regretă și acum faptul că fostul său coleg de la naționala României, Gică Popescu, nu a câștigat alegerile din urmă cu 4 ani.

„Cred că în ultimii ani Federația ne-a demonstrat că nu se pricepe la fotbal. Vă spun acest lucru după ce am colindat toată țara. Sunt lucruri care se puteau face ușor. E nepricepere, asta e clar, în plus au o ură față de oamenii din Generația de Aur. Ei acum vin și promit tot felul de favoruri votanților, așa vor să câștige. Nu m-aș fi întors în țară dacă lucrurile mergeau bine. Aș fi avut o colaborare perfectă cu Popescu. Am încercat să-l ajut pe Burleanu, fără interes, dar au fost multe minciuni”, a declarat Ionuț Lupescu, la Realitatea.

“Administrația FRF pur și simplu nu se pricepe! E o mare diferență să faci revista presei la Cotroceni și să fii președintele FRF. Acum, ei fac anumite favoruri și au interese pentru votanți. Am văzut o ură față de foștii mei colegi care au scris istorie. Ei trebuie respectați”, a mai spus fostul internațional.

Lupescu a discutat și despre motivele pentru care a părăsit funcția de șef al Comisiei Tehnice de la UEFA: „Îmi era foarte bine acolo. Am venit să-mi fac campanie pe banii mei. Nu vreau să implic UEFA într-o campanie cu un membru UEFA, actualul șef al FRF. De asta mi-am dat demisia de la UEFA. Vreau să redresez fotbalul românesc.Am parcurs toate cele 42 de județe. Știam că și eu și colegii mei suntem iubiți. Dar nu-mi imaginam că lumea a lăsat totul pentru a veni lângă noi să ne arate că ne iubesc. Nu doar eu, ci și colegii mei care m-au însoțit, toți am simțit asta”, a mai spus Lupescu.

-->
Previous Ce se întâmplă cu Bruno Simao după accidentul grav în care a fost implicat
Next Lupta pentru președenția FRF. Dezvăluire incredibilă a lui Burleanu

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *