Mesajul lui Hanca înainte de Dinamo-Botoșani: ”Acolo”


Echipa din Ștefan cel Mare a mai fost odată într-o situație asemănătoare. În sezonul 2016/2017, cu Andone pe bancă, Dinamo era în afara play-off-ului, pe locul 7, acum este pe 11. Un meci decisiv a fost tot cu Botoșani, prima partidă cu actualul selecționer, Cosmin Contra, pe bancă.  ”Câinii” au câștigat grație golului marcat de Sergiu Hanca în minutul 70, 1-0, continuând astfel lupta. La final, elevii lui Contra s-au calificat în play-off.

„Nu am să uit niciodată acea partidă! Nimeni nu credea în noi. De fapt, nici noi nu prea credeam în noi, doar Mister Contra a crezut. Dacă pierdeam acel meci nu mai aveam șanse la play-off. Mister Contra ne-a spus că ne calificăm și așa a fost. Îmi amintesc că mie mi-a spus chiar și cum o să înscriu. La prima discuție avută cu dânsul mi-a cerut să nu mai pasez în careu și să încerc mai mult poarta pentru că am calitatea de a înscrie mai multe goluri.

Atunci, Botoșaniul și-a dat viața pe teren cu noi. La cum s-a jucat prima repriză, credeam că vom vierde. Au fost peste noi, însă am avut o galerie superbă în spate! Faptul că s-a jucat pe Arenă ne-a ajutat enorm, am fost efectiv împinși de la spate de către suporteri. Am înscris singurul gol al jocului și am intrat în play-off. De acolo a început cea mai frumoasă perioadă a lui Dinamo din ultimii 10 ani”, a rememorat Hanca pentru Gazeta Sporturilor.

„Vă dați seama că am să le țin pumnii băieților. Sunt sigur că sunt în stare să reușească și ei, așa cum am făcut-o și noi. Nea Mircea Rednic și Dan Nistor pot duce echipa acolo, sus, în play-off. Unde îi și este locul lui Dinamo” Sergiu Hanca, mijlocaș KS Cracovia

Citește și:

Mircea Rednic și-a luat primul salariu. Ce a făcut cu banii

-->
Previous Cum o vede Dinu Gheorghe pe Dinamo în lupta pentru play-off
Next ȘTIE CEVA? "O să-l vedeți în meciurile oficiale"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *