Mesajul lui Gregory Tade după eliminarea lui Dinamo din play-off


Gregory Tade a semnat în toamnă cu Dinamo, dar a ieșit pe ușa din dos după ce a jucat doar 45 de minute în tricoul echipei din Ștefan cel Mare într-un amical cu Chiajna. El s-a accidentat și a fost operat la menisc în Turcia, iar ulterior șefii i-au desfăcut contractul de joc. Atacantul a postat un mesaj după eliminarea lui Dinamo din play-off.

”Să fii rănit nu e o glumă, a fost foarte dificil să mă țin împreună și să nu cad în bucăți, să rămân calm, răbdător și plin de încredere că voi fi în stare să mă ridic la nivelul meu. Văzându-ți prietenii jucând, antrenându-se, bucurându-se de vremurile bune și de cele rele (pierderea jocurilor, nu rănile) este dificil, să fii fericit pentru ei, dar cum să nu fii la limită gelos. Este rușinos pentru mine că am aceste sentimente, nu au intrat niciodată în ființa mea, ăsta nu este caracterul meu, jucătorii care mă cunosc bine pot depune mărturie despre asta.

Întotdeauna am încurajat și nu mi-am dorit decât ce-i mai bun pentru colegii mei. Mi-e dor să joc, știu că mă voi întoarce și că nu s-a terminat încă, aș dori să-mi cer scuze familiei mele, am fost tare morocănos și este normal să fii frustrat când nu joci. Dar la capătul tunelului este lumină”, a scris Gregory Tade pe Instagram.

Citeşte şi:

Un fost dinamovist explică unde s-a greșit: ”Acolo e problema”

Previous Un fost dinamovist explică unde s-a greșit: ”Acolo e problema”
Next Un jucător anunţă: ”E o tragedie”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *