Mesajul lui Florin Prunea: ”Să realizeze unde am ajuns”


Florin Prunea iese la atac după ce l-a văzut pe Eugen Neagoe cum se zbate aseară între viață și moarte. El consideră că presiunea exercitată de suporteri a fost un factor favorizant și-i transmite un mesaj și lui Mircea Rednic.

”O parte dintre fani au ajuns masă de manevră, ăsta e adevărul. Am sesizat încă de la Constanța că lucrurile nu sunt în ordine și să nu ne mai ferim acum, să spunem anumite lucruri! Unii dintre suporterii de la Constanța se aflau sub influența unor substanțe. Nu a băuturilor alcoolice, erau drogați.

Fac un apel la instituțiile statului pentru că s-a ajuns la niște lucruri foarte periculoase. Era să moară un om, iar lucrurile pot degenera pe viitor. Sunt interese foarte mari, politice și de tot felul, ca Dinamo să ajungă pe mâna altcuiva. Iar o parte dintre suporteri sunt masă de manevră, influențați de câțiva din galerie, fără să-și dea seama”, a declarat Florin Prunea.

”Fac un apel public lui Mircea Rednic, pe care îl rog să se potolească. Îl rog să ne lase în pace și să nu mai pronunțe numele lui Eugen Neagoe. Fac public acest apel, după ce am vorbit cu el la telefon și atunci când am venit președinte și l-am rugat același lucru. Am fost colegi, ne știm de mult, dar e timpul să înțeleagă aceste lucruri și să realizeze unde am ajuns”. Florin Prunea, director general Dinamo

Citește și:

Previous Dezvăluiri din vestiar. Cum au trăit jucătorii momentele teribile de aseară
Next Secundul lui Eugen Neagoe povestește ce s-a întâmplat: ”Va reveni”

1 Comment

  1. Avatar
    VASILE
    iulie 23, 2019
    Răspunde

    Pacat d-l Prunea ca ati ajuns sluga unui astfel de om pt. citiva arginti. Suporterii lui Dinamo aveau o cu totul alta parere despre dvs. !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *