Mesajul lui Dusan Uhrin pentru jucători înainte de derby: ”Asta vreau”


Dusan Uhrin este antrenorul care a reaprins speranțele suporterilor că Dinamo poate fi în acest sezon în play-off și se poate lupta cu șanse reale la Cupa României. El a prefațat partida cu FCSB de sâmbătă seara, de la ora 20:30, de pe Național Arena, și a explicat ce le va ceva jucătorilor înainte de această partidă.

”Acest derby înseamnă foarte mult. Este important pentru fiecare dintre noi. Jucătorii simt că ceva important va veni. Ne pregătim tactic, nu știu cum vom juca deocamdată, dar ceea ce știu sigur este că trebuie să ne luptăm! Dacă nu vom lupta, putem pierde și cu o echipă de liga a patra. Asta le cer înainte de acest meci: să fie războinici pe teren. Să iasă scântei!

Va fi greu pentru noi. Nu pot să vă spun exact cum va fi. Sunt doar concentrat să nu fac greșeli în ceea ce privește primul 11 și apoi cu schimbările. Pentru asta fiecare antrenor trebuie să fie pregătit. Ce trebuie să faci dacă ești condus ca să câștigi meciul.

Nu mă duelez cu Gigi Becali. Noi ne luptăm contra FCSB. Nu contra unui antrenor. Eu vreau să câștig cu FCSB și nu mă interesează cine face primul 11, important este să dăm noi totul pe teren, să luăm cele trei puncte și să facem toată suflarea dinamovistă fericită”, a declarat Dusan Uhrin pentru fanatik.ro.

Citește și:

Dănciulescu îi face praf pe cei de la FCSB: „Cetățeni”

-->
Previous Dănciulescu îi face praf pe cei de la FCSB: "Cetățeni"
Next Dinamo are un nou jucător în lot. Ar putea fi surpriza lui Dusan Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *