Mesajul lui Dusan Uhrin către jucători la antrenamentul de astăzi


Dinamoviștii au de astăzi un nou antrenor. Dusan Uhrin Jr a semnat un contract pe 1 an cu gruparea din Ștefan cel Mare și este văzut de fotbaliști ca un potențial salvator după ce au pierdut patru meciuri în primele cinci etape și sunt pe locul 11, la egalitate cu Clinceni și Hermanstadt. Cehul va debuta pe banca ”câinilor” vineri, de la 19:30, împotriva ocupantei ultimului loc, Chindia Târgoviște, pe stadionul Ilie Oană din Ploiești.

Antrenorul de 51 de ani a condus astăzi deja primul antrenament la Săftica, de la ora 18:00. Cehul a avut un mesaj scurt pentru jucători și apoi a trecut la treabă. Doardinamo.ro vă redă discursul antrenorului:

hotel iceberg balcic-->

”Mă bucur să vă cunosc. Eu sunt Dusan Uhrin și de astăzi voi fi noul vostru antrenor. Voi fi scurt astăzi, dar mâine vom avea o ședință unde vă voi explica exact ideile mele. Ceea ce vă cer astăzi în mod special este să fim proaspeți la antrenamente pentru a putea face pe teren când încep meciurile pentru că nu ne mai permitem să facem pași greșiți. Acum, la treabă”, le-a spus tehnicianul fotbaliștilor săi.

Chiar dacă știe română de pe vremea în care antrena Poli Timișoara sau CFR Cluj, Uhrin le-a ținut discursul în engleză și a dat indicații în aceeași limbă.

Citește și:

A câștigat LUPTA. Ce s-a întâmplat astăzi la Dinamo

Previous A câștigat LUPTA. Ce s-a întâmplat astăzi la Dinamo
Next Veste BUNĂ Ce-a cerut astăzi Dusan Uhrin conducerii după antrenament

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *