Mesajul lui Cosmin Contra pentru Mircea Rednic


Selecționerul României, Cosmin Contra, a avut un mesaj public pentru dinamoviști și în special pentru Mircea Rednic. Fostul antrenor al lui Dinamo consideră că dacă echipa din Ștefan cel Mare nu reușește să se califice în play-off, atunci ar trebui să se gândească la salvarea de la retrogradare.

“Fiind în poziţia în care este e clar că Dinamo trebuie să se gândească şi la posibilitatea retrogradării, dar sunt sigur că la experienţa pe care o are Mircea Rednic nu îi trece prin cap asemenea lucru şi se gândeşte aşa cum facem noi, toţi antrenorii, gândim pozitiv, întotdeauna la lucruri măreţe. Sigur el crede că încă mai are şanse să prindă playoff-ul şi va face tot ce depinde de el, împreună cu băieţii, să prindă acest playoff. Nu se va gândi niciodată la retrogradare, dar dacă nu va prinde playoff-ul, e clar că următorul pas este salvarea de la retrogradare.

E o situaţie destul de complicată, ceea ce s-a întâmplat în ultimul timp la Dinamo, dar până la urmă este filosofia antrenorului, sunt alegerile pe care el le ia în aceste momente şi vom vedea dacă rezultatele îi dau dreptate să facă aceste lucruri sau nu. Până la urmă jucătorii tineri care erau în lotul lui Dinamo au plecat la echipe din Liga a doua, cu posibilitatea să joace şi să crească şi până la urmă şi acesta este un pas bun în cariera lor pentru că au posibilitatea să joace meci de meci”, a spus Cosmin Contra pentru Prosport.

Cosmin Contra a venit personal să-i urmărească pe dinamoviști la meciurile cu Hajduk Split și Metalurg Liepaja, disputate în Antalya. La celelalte meciuri jucate de ”câini” l-a trimis pe secundul lui, Adrian Mihalcea.

Citește și:

Un stelist convins anunță: ”Ciocul mic. Jos pălăria pentru Rednic”

-->
Previous Schimbare INCREDIBILĂ a soției unui dinamovist. De la Miss Belgia la haine musulmane
Next Un fost căpitan dinamovist se întoarce în Liga 1. Cu cine s-a înțeles

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *