Mesajul lui Cornel Dinu pentru Viorel Cataramă și Dumitru Dragomir


Ionuț Negoiță a scos clubul oficial la vânzare, iar ieri Viorel Cataramă a explicat că nu a renunțat la ideea de a fi proprietarul pachetului majoritar. Doar că trebuie urmați niște pași. Cornel Dinu nu crede însă în această variantă.

”La ce trăim noi după 1990, cam orice este posibil, din păcate. Nu vreau să mă refer neapărat la Cataramă sau alte nume care au lansat că vor să cumpere Dinamo. Aici este o problemă mult mai profundă şi trebuie neapărat tratată cu foarte multă seriozitate. Datul cu părerea şi aflatul în treabă sunt metode de lucru la români. Voi spuneţi de domnul Cataramă, dar imediat a apărut şi un partener al domnului Cataramă. E teribilă chestia. Oracolul de la Bălceşti, ‘intru şi eu cu el, că vreau să câştig un ban’. Mă băieţi, staţi mă la un loc cu banul ăsta! Agnelli sau Moratti, când au preluat Inter şi Juventus, credeţi că şi-au propus să câştige bani? E vorba de o anumită nobleţe, de educaţie. Nu e cazul nostru.

Cei care au preluat echipe după 1990 au combinat interesul de a fi cunoscuţi prin fotbal cu interesul de a câştiga nişte bani. La noi nu mai sunt, la vedere, oameni care să aibă mijloace financiare şi să fie în stare să preia şi să conducă un club. Este într-o oarecare măsură doar Gigi Becali, a mai fost Paszkany, care s-a retras”, a declarat Cornel Dinu la Telekom Sport.

Previous ULTIMA ORĂ Tăieri de costuri în masă la Dinamo
Next Întâlnire importantă pentru Dusan Uhrin

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *