Mesajul lui Contra pentru Negoiță și pentru suporteri


Dinamo joacă meciul sezonului până acum cu Athletic Bilbao, joi, 3 august, de la 21:45, pe TVR 1. Cosmin Contra are șansa de a își crește cota ca antrenor și de a reuși o calificare istorică pentru Dinamo cu o echipă aproape imposibil de învins pe San Mames. Pentru asta el spune că i-ar plăcea dacă patronul Ionuț Negoiță i-ar motiva financiar pe jucători.

”M-am mai calificat și cu Petrolul, la Vitesse, și ei erau favoriți, si ne-am calificat. Bilbao e altceva. Dar performanță ar fi daca aș ajunge în grupele UEL. Aceea ar fi o performanță și aș situa-o la nivelul câștigării Cupei României sau a Cupei Ligii. Nu e usor ca o echipa cu 5 mil euro buget să joace cu una de 100. Nu e usor ca în play off, noi nefiind cap de serie, să dam peste o echipa cu buget și mai mare. Jucătorii, deocamdată, nu au nicio primă. Sper ca până la ora jocului, patronul să vină cu o primă” a declarat Cosmin Contra la Dolce Sport.

”Mesajul pentru suporteri este cel care îl transmit mereu, vom da totul pe teren să ne calificăm, sper să avem șansa noastră, să fie optimiști că nu ne vom face de rușine. Cel puțin asta sper” Cosmin Contra

Citește și:

Contra Contra, despre cum o să joace la Bilbao

-->
Previous Cosmin Contra: ”Nu mă arunc cu capul înainte”
Next EXCLUSIV Salomao: ”Fanii ne dau multă forță să mergem mai departe în Europa”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *