Mesajul lui Contra pentru Filip: ”Trebuie să înțeleagă asta”


Selecționerul României, Cosmin Contra, a avut un mesaj pentru Steliano Filip dar și pentru ceilalți dinamoviști pe care i-a urmărit aseară din nou sa postură. El a explicat de ce a ales să schimbe căpitanul la partida cu CS U Craiova și i-a dat un sfat fostului lider al ”câinilor” pe care atunci l-a lăsat în afara lotului.

„Nu mă surprinde că Filip e în primul «11». N-a fost în lot în meciul cu CSU Craiova pentru prestația pe care a avut-o în meciul cu ACS Poli Timișoara( n.r. scor 1-2) și pentru reacțiile pe care le-a avut la finalul meciului.

Filip trebuie să înțeleagă că n-a fost pedepsit, a fost lăsat acasă pentru a-și reveni după ratarea transferului în Turcia chiar în ultima zi de transferuri. A rămas foate dezamăgit și am hotărât să-l las acasă să se gândească mai bine asupra viitorului său.

Nu-mi explic forma slabă a unor jucători care anul trecut au avut evoluții foarte bune pentru Dinamo. Depinde doar de ei dacă vor trece peste această perioadă. Hanca are un caracter extraordinar, el își dorește imens să revină la evoluțiile din sezonul trecut”, a declarat Contra, la Telekom Sport.

Citește și:

EXCLUSIV Ce a pățit Steliano Filip aseară. Cât va lipsi de pe teren

Previous Unde a fost surprins Bokila aseară
Next EXCLUSIV Ce a pățit Steliano Filip aseară. Cât va lipsi de pe teren

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *