Mesajul lui Burcă înaintea barajului


Ovidiu Burcă, antrenorul echipei Dinamo, a anticipat meciul de luni împotriva echipei FC Argeș, care face parte din barajul pentru menținerea/promovarea în Superligă.

Ovidiu Burcă a discutat despre barajul de promovare dintre Dinamo și FC Argeș și a asigurat suporterii că jucătorii săi înțeleg importanța deplină a acestor două meciuri.

Antrenorul bucureștean a afirmat că partidele împotriva echipei din Trivale sunt cele în care jucătorii pot să-și consolideze sezonul, întrucât la începutul acestuia nimeni nu spera la o performanță atât de remarcabilă, având în vedere dificultățile prin care a trecut clubul alb-roșu.

„Avem câteva probleme medicale, dar pentru orice problemă există și soluție. Sunt convins că jucătorii care vor intra o vor face la un nivel foarte bun. Din punct de vedere mental, toți băieții conștientizează importanța momentului. Pregătești un an întreg astfel de meciuri.

Nu am făcut nimic special față de ce am făcut până acum. Sunt încrezător în șansele noastre. Am lucrat foarte bine, am creat o stare de spirit fantastică, din punct de vedere al filozofiei, avem mare încredere și convingere.

E clar că e un meci în două manșe, am văzut că Bogdan Vintilă vrea să tranșeze în primul meci, eu în două meciuri. Orice echipă, la orice nivel, are puncte forte sau mai puțin bune. I-am analizat, știm clar ce avem de făcut tactic, sper să fiu și eu inspirat, planul l-am început săptămâna asta.

Nu avem multe de pierdut, e important pentru club să revină în prima ligă. Dar, dacă ne uităm la ce era în urmă aici cu câteva luni în urmă, va fi o experiență. Ne dorim să trecem, va fi extraordinar. Dacă nu, o vom lua de la capăt la anul”, a declarat Ovidiu Burcă, în fața jurnaliștilor.

Burcă îndeamnă suporterii sa vina la stadion

„Îi aștept pe fani să vină în număr cât mai mare alături de noi, am trecut prin momente frumoase și mai puțin frumoase împreună. Am arătat că suntem vii, totul a cuminat cu energia de la meciul cu Steaua, energia a fost incredibilă, de mult nu am mai văzut o așa atmosferă la Dinamo.

Sunt convins că vor veni în număr cât mai mare, avem nevoie de sprijinul lor, să ne dea forță, să îi depășim pe cei de la Argeș. Ei sunt un atu important al nostru”, a mai spus Ovidiu Burcă.

Citește și:

Robert Negoiţă, după ce a luat un copac în braţe: „Domnule Nicușor Dan, ăștia sunt copaci ilegali”

Previous Burcă, optimist înainte de barajul cu FC Argeș
Next Dănciulescu nu crede în șansele lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *