Mesajul lui Ante Puljic după plecarea de la Dinamo


-->
Dinamo a anunțat ieri, 13 iulie, printr-un comunicat de presă, că acordurile lui Ante Puljic, Diego Fabbrini şi Adam Nemec au fost reziliate.

Croatul Ante Puljic, jucător ce a evoluat la formația roș – albă în două intervale, 2015 – 2016 şi 2019 – 2021,a oferit acum o reacție prin intermediul rețelelor sociale. Fundașul de 33 de ani a activat în 91 de meciuri pentru clubul „câinilor” și a înscris patru goluri.

„A venit ziua în care trebuie să părăsesc Dinamo, club unde am petrecut momente frumoase ale carierei, dar unde, din păcate, în ultima perioadă am petrecut unele urâte. În primul rând vreau să le mulțumesc antrenorilor, celor din staff, colegilor și prietenilor de la Dinamo. Cu toții m-au acceptat ca prieten și coechiper. Vreau să mai spun ceva, o chestie care tot a apărut și pe care vreau să o corectez: Niciodată nu am spus nimic urât despre fanii dinamoviști și nu o să o fac niciodată în viața mea.

Vreau să-i asigur că toată viața voi aprecia dragostea și respectul pe care l-au arătat față de mine! Nu sunt doar niște suporteri! Îi doresc tot binele lui Dinamo, un club mare din România care trece printr-o perioadă grea. Sper, sincer, să vină zile bune și frumoase pentru această echipă și până atunci, ca de obicei, sunt cel mai mare suporter dinamovist și câine roșu până la moarte”. – se arată în postarea de pe Instagram a lui Ante Puljic

Citește și:

Acuzații dure: ”L-au forțat pe Uhrin să plece. S-a discutat pe la spate”

Previous Cum poate scăpa Dinamo de memoriile jucătorilor spanioli: „Vor pierde banii!”
Next Obiectivul lui Bonetti + perioada pe care a semnat

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *