Mesajul lui Andone pentru Rednic după ce s-a întâlnit cu Lucescu


Mircea Lucescu s-a întâlnit cu mai mulți foști elevi, printre care Ioan Andone, Ionuț Lupescu, Florin Răducioiu și Florin Prunea. ”Fălcosul” e prieten bun cu Mircea Rednic și i-a transmis un mesaj ”Puriului”:

”Bine, fiecare avem probleme mai importante, nu e cazul să vorbim acum unii despre alţii. Nu mai vorbim despre Nea Mircea, sau Ionuţ (n.r Lupescu) sau despre Radu (n.r Răducioiu). Suntem dinamovişti, să dea Dumnezeu să ia campionatul Rednic. Bine eu am aflat cine i-a spus şi ce i-a spus de a pornit toată discuţia asta, dar nu vreau să-i spun numele că nu merită. A băgat o strâmbă” a mărturisit Ioan Andone la Telekom Sport.

hotel iceberg balcic-->

El a discutat și despre ce are de gând să facă Mircea Lucescu mai departe.

”Sincer, nu ştiu nimic de Mircea Lucescu la Fenerbahce, nu am discutat despre asta. Am vorbit cu el despre multe lucruri, inclusiv despre naţionala Turciei, despre ceea ce a vrut să facă acolo, cum a vrut să întinerească lotul, dar nu am vorbit despre ce va face de aici încolo. Lui îi place să muncească zi de zi. Asta am vorbit cu el, zi de zi s-a simţit cel mai bine ca antrenor şi s-a simţit important. Când a fost la echipa naţională prima dată a fost la începuturile carierei sale, acum la 73 de ani vrea să antreneze din nou probabil la club” a mai spus Ioan Andone.

Citește și:

Steliano Filip negociază revenirea în Liga 1. Va fi ADVERSARUL lui Dinamo

Previous BOMBĂ Mircea Lucescu, ademenit de un club de tradiție din Liga 1
Next Steliano Filip negociază revenirea în Liga 1. Va fi ADVERSARUL lui Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *