Mesajul dur transmis de Miriuță oficialilor dinamoviști. Ce vor face cei cinci jucători


Vasile Miriuță a promis că nu-i va ierta niciodată pe cei cinci jucători despre care se spune că au petrecut la Piatra Neamț. Și nu neapărat pentru ceea ce au făcut, ci pentru că l-au făcut de râs cu Viitorul Constanța, într-una din cele mai rușinoase înfrângeri ale ”câinilor”.

”Eu sunt tipul de antrenor care mă duc cu jucătorii până în pânzele albe. Dar dacă mă trădezi nu mai pot să-ți țin partea. Pentru că mă vei trăda și mâine. Așa mai bine mor pe mâna mea. Cu Ion Gheorghe. Măcar știu că ăla dacă îl bag își dă viața. Dacă voi fi dat afară în decembrie măcar știu că am murit pe mâna mea. Suporterii ai văzut ce au spus, toți. Mai bine îi bagi pe tineri, Vasile. Ai căzut în mizeria asta din cauza lui x, y, z”, a spus antrenorul lui Dinamo.

După ieșirea de la conferință, Miriuță a petrecut mai multe minute în compania oficialilor dinamoviști, cărora le-a transmis un mesaj clar: „Cât timp mai sunt eu la echipă nu vreau să-i mai văd pe cei 5 la antrenamente (n.r. Steliano Filip, Hanca, Dudea, Costache și Nedelcearu). Nu se poate așa ceva! Nu vreau să am jucători fără caracter la meciuri”.

Sergiu Hanca este singurul care susține public că nu a fost implicat în acest scandal bahic și că s-a uitat la meci și apoi a mers la somn. Mijlocașul dinamovist nu bea de obicei alcool și va merge astăzi să aibă o discuție cu Ionuț Negoiță în acest sens.

Citește și:

Ce spune Sergiu Hanca după declarațiile incendiare ale lui Ionuț Negoiță

-->
Previous Miriuță: ”Să-i ierte bunul Dumnezeu, eu nu-i mai iert!”
Next Care este cea mai mare problemă acum la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *