Mesajul de suflet al lui Penedo, la despărțire! Ce le-a transmis fanilor


Jaime Penedo s-a despărțit astăzi de clubul din Ștefan cel Mare, dar afirmă ca niciodată nu se va putea rupe de fanii din Ștefan cel Mare. Tocmai de aceea prin intermediul doardinamo.ro a ținut să transmită un mesaj de suflet, acum, în preajma plecării lui din România. Iată ce a spus:

„Doi ani si jumătate incredibili într-o țară mare, așa cum este România, unde am reprezentat nu doar un club, ci și o galerie cu adevărat MINUNATĂ, plec, dar iau cu mine niște amintiri frumoase despre acești suporteri care mereu își susțin clubul, derby-urile, Cupa Ligii, la bine și la rău voi mereu transmiteți această dragoste și această dorință de a vedea echipa voastră mereu victorioasă. Iubesc culorile voastre. Pur și simplu le iau cu mine în inimă.

Rămân cu cel mai mare și minunat club din România în suflet, în al cărui ADN sunt curajul și valoarea!

Mi-ar fi plăcut să rămân și să completăm acest proiect, dar astăzi este mai bine să plec.

Mulțumesc @dinamobucuresti, multumesc tuturor celor care fac parte din acest club. De astăzi aveți un nou SUPORTER în persoana mea.

Vă las patru amintiri, prima, primul meu DERBY, a doua – un moment incredibil petrecut împreună cu colegii mei, Cupa Ligii, a treia – cele două culori pe care le iau cu mine pentru totdeauna, și a patra – un video din acest ultim sezon, am primit multe video-uri și vreau să le mulțumesc autorilor.

Mulțumesc!”.

Citește și:

Alți patru fotbaliști se pregătesc de despărțire. Va fi curățenie totală!

Previous Variantă de transfer după despărțirea de Penedo
Next Alți patru fotbaliști se pregătesc de despărțire. Va fi curățenie totală!

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *