Mesajul de despărțire al lui Bonetti


Dario Bonetti a fost demis astăzi din postul de antrenor al lui Dinamo. Acesta a ales să își ia rămas bun de la echipă printr-un mesaj pe contul personal de Facebook.

„Bună ziua tuturor,

Am venit cu mâinile goale pentru a săpa o tranșee încercând să mențin echipa în viață acum când cavaleria a sosit în sfârșit, toată lumea este în siguranță.
În acest moment simt că sunt obișnuit și aruncat uman în fotbal, dar trebuie să spun că în adâncul meu știam deja acest lucru. Cunosc fotbalul și am bugetat deja ce se va întâmpla venind cu inima și nu cu motivul.

A trebuit să antrenez o echipă pe care nu o cunoșteam, formată din băieți foarte tineri care veneau din Serie C sau Dinamo 2. Gândind din suflet riscați întotdeauna un accident și așa s-a întâmplat.

Îmi amintesc că atunci când am ajuns, în acel moment niciun antrenor nu a vrut să vină și mi s-a spus, din aceste motive, că primele 10-12 jocuri nu vor fi importante pentru clasificare și că vor fi folosite pentru organizarea echipei, în timp ce așteptând.că FIFA a deschis piața de intrare.

În acel moment exact am răspuns, știind bine fotbalul, că numai după câteva înfrângeri la rând ar începe presiunile, că, prin urmare, cele 12 jocuri au fost foarte lungi.

Într-adevăr, fotbalul este un lucru, dar de multe ori cei care îl gestionează nu cunosc subiectul.

Acestea fiind spuse, le mulțumesc tuturor lucrătorilor Saftica, Dinamo, jucătorilor și, mai ales, tuturor acestor fani adevărați, pentru că aceștia arată un atașament extraordinar, care a fost principalul motiv pentru care am decis să vin, probabil, în cel mai jos moment istoric al Dinamo., Să vină cu inima fără motiv.

Am fost încrezător în deschiderea pieței FIFA, care a avut loc apoi și a fost o campanie de consolidare, în care am putut interveni doar parțial pentru unii jucători. Am insistat pe un fundaș central experimentat și rapid, pentru un mijlocaș cu rol de creator de joc și pentru un alt atacant de calitate în afară de Mirco.

Cum au mers lucrurile este confirmarea a ceea ce aveam în minte și am simțit pe pielea mea mai mult de câteva săptămâni.

Vreau să concluzionez că sunt foarte calmă și mulțumită de munca depusă, deoarece în această perioadă unii tineri jucători s-au mutat din rezerva de la Dinamo 2 la echipa națională U19. Și alți tineri au putut să-și arate calitățile în Liga 1.

Am avut la dispoziție un număr important de minori, așa cum nu s-a întâmplat niciodată în istoria acestui club. Și i-am făcut să se joace și am încercat să-i ajut să crească.

Toți acești tineri sunt acum siguri că au înțeles calea profesională de urmat și și-au deschis o mare oportunitate pentru viața lor.
Sper că echipa și clubul se vor întoarce la cele mai înalte niveluri istorice cât mai curând posibil!

Vă îmbrățișez pe toți,
Bafta! Hai Dinamo!” – a fost mesajul italianului

Citește și:

Emma Răducanu: ”Părinții au fost severi cu mine. Mi-au arătat calea”

-->
Previous Dinamo reziliază astăzi contractul lui Bonetti. S-a decis cine conduce antrenamentul de marți
Next Dușan Uhrin vrea la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *