Mesaje contradictorii la Dinamo: ”Vom primi”


-->

Dinamo a intrat într-o nouă perioadă, cu noi investitori și cu multe speranțe că problemele financiare se vor încheia odată pentru totdeauna la echipa din Ștefan cel Mare. Cu toate acestea, nici aceștia nu pot face minuni peste noapte și încă prima pentru play-off nu a fost achitată.

”De când au venit noii investitori s-au plătit două salarii, suntem aproape la zi, vom primi și primă. Nu îmi place să vorbim despre bani, nu e principalul vehicul pentru care jucăm fotbal”, a declarat Ovidiu Burcă, vizibil iritat de întrebarea dacă au primit primă pentru că s-au calificat în play-off.

„Ținând cont de starea materială dificilă în care se află clubul, vă rugăm să înapoiați mingea”, este mesajul care s-au auzit în difuzoare.

Pachetul majoritar de acțiuni ale lui Dinamo a fost cumpărat de curând de firma Red&White, care deține acum 80% dintre acțiunile clubului, dar situația financiară nu s-a îmbunătățit semnificativ până acum. Noii proprietari caută să vândă mai departe pachete minore de acțiuni către investitori interesați să bage bani la Dinamo.

Citește și:

Ahmed Bani: ”Eu mă gândesc doar să promovez direct”

Previous Doar remiză în primul meci din play-off
Next David Irimia: "100% vă puteți baza pe mine!"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *