Mesaj în toiul nopții primit de Zăvăleanu de la Filip


Steliano Filip nu mai vrea să rămână sub nicio formă la Dinamo și face gesturi disperate doar ca să fie lăsat să își încheie conturile cu formația din „Ștefan cel Mare”.

ProSport a aflat că Steliano Filip i-a trimis un mesaj în noaptea de joi spre vineri lui Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului Dinamo, prin care l-a anunțat că vrea să plece.

„Este adevărat că am primit mesaj de la Filip, dar vreau să vă spun foarte sincer încă de la început că problema este clară pentru noi, atât în cazul lui Steliano Filip cât și în cel al lui Pamen Iliev. Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. Ambii jucători știu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situația de criză în care ne aflăm acum.

Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri. Nu ne-a fost deloc ușor să îi aducem, iar suporterii ne ajută foarte mult financiar. Dar, am primit un mesaj joi noaptea, cam pe pe la ora două prin care Filp mă anunța că vrea să plece acasă. Mi-a spus că are insomii noaptea și nu mai poate să stea la noi.”

„Suporterii au dreptul la păreri”

„Eu îl consider pe Steliano Filip un băiat rațional și cred că el realizează ce eforturi s-au facut ca lui să îi fie plătit salariul în condițiile noastre de criză. Nu vreau să cred că el este învățat de cineva să provoace vreun scandal cu plecarea asta a lui acasă.

El este un fotbalist profesionist și se află sub contract, iar acest contract trebuie respectat. Am spus că nu sunt de acord cu unele reacții ale suporterilor, dar totuși au și ei dreptul la niște păreri după ce au plătit atât de mulți bani că să țină echipa în viață. Filip trebuie să se gândească foarte bine la cea vrea să facă”.

Citește și:

CTP se ia de toată familia Djokovic: ”I-a jignit și pe credincioși. Extremism anti-occidental”

-->
Previous Șanse mari să se facă astăzi transferul lui Sorescu
Next Dinamo rămâne fără jucători pe un post-cheie

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.