Mesaj de Anul Nou cu săgeți spre Șerdean


-->

Dinamo a trecut în 2023 cu speranța că va reveni repede în Liga 1, acolo de unde a retrogradat în vară. Vlad Iacob, administratorul special al roș-albilor, a transmis un mesaj către toți dinamoviștii. Fotbaliștii și fanii au fost felicitați, dar nu a fost uitat Dorin Șerdean.

Vlad Iacob a ținut să rememoreze un an 2022 încărcat de emoții pentru Dinamo. A făcut-o pe pagina de Facebook a clubului. Puteți citi mesajul mai jos:

„2022 a fost un an dificil. Un an în care am văzut, mai bine ca oricând, că drumul spre iad e pavat cu bune intenții. Ideile sau planurile unora dintre dinamoviști, oricât de bine intenționate ar fi, nu sunt suficiente sau sunt de-a dreptul nocive pentru Dinamo. Cei care au făcut cel mai mult rău clubului Dinamo sunt, din păcate, «dinamoviști». Unii sunt dinamoviști până când vine vorba de bani buzunarul lor primează.

Alții sunt dinamoviști până la propriul orgoliu -ideile lor primează.Ultimii dinamoviști nocivi, dar nu cei din urmă, sunt cei ai căror opinii, adesea ilogice, lipsite de competență sau pline de disonanță cognitivă, primează, în detrimentul clubului – chiar dacă aceștia nu dețin o educație aferentă sau o înțelegere suficient de bună a managementului, business-ului, dreptului sau a altor domenii relevante pentru club, aceștia își exprimă cu convingere ideile și încearcă să și le impună, în spațiul public.

În ciuda tuturor adversităților, adesea venite din rândul unor presupuși dinamoviști și în ciuda dificultăților cu care ne-am confruntat în această primă parte a sezonului, am reușit să ținem clubul în viață.

Mai mult decât atât, chiar dacă situația economică internă este mai dificilă ca oricând, suntem la doar două puncte de Top 6 și avem șanse reale pentru a ne clasa pe un loc de play-off, după următoarele trei etape. Pentru realizările din 2022, vreau să le mulțumesc în primul rând suporterilor – atât celor din DDB, cât și celor care au fost alături de club în orice mod – fără ei, clubul de fotbal Dinamo nu ar mai fi existat. 

Le mulțumesc tuturor jucătorilor noștri pentru dedicare și pentru că au început să arate ce înseamnă spiritul lui Dinamo, în teren. Le mulțumesc tuturor celor din staff-ul tehnic și lui Ovidiu Burcă, pentru că au acceptat această provocare, alături de mine. Le mulțumesc celor din management, din departamentele administrative ale clubului și celor din Academia de copii și juniori – Dinamo trăiește astăzi și datorită lor.”

Previous Dinamoviștii au amintiri de Mondiale cu Pele
Next Burcă cere ajutor de la dușmanul DDB

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *