Mesaj clar: „Vino tu și asigură-te că nu mai intră niciodată la oficială”


Ante Puljic a fost foarte deranjat pentru ca Dănuț Lupu i-a criticat pe jucători că nu au avut reacție în momentul în care Cortacero a venit în România. Suporterii din PCH au intervenit.

„Lupule, te cerți cu cine nu trebuie

Clubul nu are niciodată de câștigat dacă dinamoviștii se ceartă între ei. Suporterii nu agreează scandaluri inutile de felul acesta. Singurii care au de câștigat într-o astfel de situație sunt cei care trăiesc din scandal, cei care au nevoie de așa ceva, mai ales în pauza competițională și cei care se bucură de necazurile prin care trecem.

Hai să nu le mai dăm satisfacție! Nu trebuie să cădem în plasa asta a războaielor interne din cauza unor păcălici din anturajul lui Săpașu!

Același lucru îl pretindem și de la suporterii care în fața evidenței unei tâlhării ce are menirea de a distruge clubul, simt nevoia să se întoarcă împotriva altor suporteri, în mod special a celor care au stat mereu în bătaia puștii, în linia întâi.

Haideți să strângem rândurile! E neplăcut să te certe cineva că nu vrei binele lui Dinamo, când acea persoană nu a găsit în doi ani și jumătate suma de 48 de euro pentru a pune umărul la salvarea clubului…. Pentru toți ceilalți există www.programddb.ro

PS: Lupule, tu chiar nu trebuie să-l aștepți pe Puljic să vină pe Floreasca să-l ia de guler pe șocariciul spaniol. Vino tu când se mai ivește ocazia! Așa cum poți fi rău la tv, poți fi rău și față-n față cu impostorul. Vezi cum faci să te asiguri că Șerdean nu mai apare la vreun meci al lui Dinamo! Vino tu! Și dacă-l prinzi pe la oficială, ia-l de urechi și dă-l afară
– comunicat PCH”

Citește și:

FOTO Danciu-gol oferă poza cu istoria lui Dinamo

Previous ULTIMA ORĂ ”A chemat ca să le predea acțiunile”
Next Jucătorii i-au pregătit un cadou sub bradul lui Cortacero: "Asta"

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *