Mesaj acid al lui Eugen Voicu


-->
Eugen Voicu a comentat cu privire la modificările semnificative ce au avut loc joi în cadrul echipei Dinamo. În cadrul întâlnirii desfășurate joi, Andrei Nicolescu, unul dintre investitorii în club, a înlocuit poziția lui Vlad Iacob și a fost desemnat în calitate de administrator special.

În prezent, Eugen Voicu aplaudă decizia luată în privința conducerii clubului și exprimă convingerea că în viitorul apropiat vor deveni vizibile și efectele pozitive ale acestei transformări.

„O să se schimbe multe lucruri. Până acum nu am putut forma o echipă, pentru era doar o persoană care lua decizii și nu colabora cu nimeni!

Schimbarea este fundamentală. Vom construi o echipă cu oameni capabili din punct de vedere profesional, care să facă tot ce trebuie pentru a dezvolta clubul. Eu cred că în câteva săptămâni se va vedea această schimbare cu ochiul liber. Nu se poate face nimic peste noapte, dar în câteva săptămâni lucrurile vor fi evidente.

Am avut niște propuneri foarte bune pentru el, dar a preferat să facă alte jocuri, pentru că aici a fost vorba de jocuri. Îmi pare rău pentru el. Sper că o să-și dea seama de greșelile pe care le-a făcut.

Vlad are multe merite. A muncit. Recunosc asta și îmi pare rău că n-am reușit să facem echipă cu el. Eu am încredere că Andrei Nicolescu va reuși să ducă acest club repede în direcția bună și se va vedea acea diferență pe care noi am vrut s-o implementăm de mult, cu o oarecare întârziere. Vom asigura toate resursele pentru a dezvolta clubul în continuare, nu vor fi sincope majore”, a declarat Eugen Voicu pentru sport.ro

Citește și:

Cum a slăbit Fuego aproape 20 de kilograme: „Am acest noroc”

Previous Interviu cu Andrei Nicolescu
Next Detalii despre noi transferuri la Dinamo

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *