Melero Marin a rupt tăcerea: ”Este o canalie meschină”


Melero Marin a fost omul despre care se credea în vară că va prelua clubul din Ștefan cel Mare, dar el a fost până la urmă doar un simplu intermediar.

Juan Jose Melero Marin a fost directorul general al lui Getafe între 2013 și 2016, apoi a lucrat la Liga Spaniolă de Fotbal, unde a ocupat funcția de vicepreședinte.

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008. Înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania. De-a lungul timpului a fost la cârma unor echipe importante precum Almeria și Getafe. Din 2008 conduce firma Advising Sport.

Reporterii GSP i-au solicitat oficial un punct de vedere în privința situației de la Dinamo și a implicării sale în proiectul care s-a dovedit o mare farsă. Melero Marin a răspuns mesajelor.

Întrebat dacă firma sa a avut profit de pe urma preluării clubului Dinamo de către Pablo Cortacero, Melero Marin a răspuns: “Cine pretinde asta este o canalie meschină! Niciodată în viața mea nu am încasat vreun euro de la Dinamo sau de la vreo persoană asociată cu acest club. Nu mai am nimic altceva de spus”

Informațiile publicate în iunie 2020 de Gazeta Sporturilor pe baza documentelor din baza de date Football Leaks au arătat o versiune nuanțată a situației de la Getafe. Cu Melero Marin director general, clubul spaniol era împrumutat până în gât la patronul său, Angel Torres Sanchez.

Printre supapele financiare folosite pentru a scoate bani din club, Angel Torres Sanchez își trăgea un procent de 10 la sută din fiecare transfer făcut de Getafe, potrivit unui avocat important din Spania.

Ibericul e cel care l-a determinat pe Cosmin Contra să preia banca tehnică a roș-albilor.

Citește și:

Un lider în vestiarul lui Dinamo îi bate obrazul lui Cortacero: ”Mie mi-ar fi fost rușine”

Previous Bani, pușcărie sau Liga a 4-a: ”De aceea a fugit Bălănescu”
Next Un lider în vestiarul lui Dinamo îi bate obrazul lui Cortacero: ”Mie mi-ar fi fost rușine”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *