Mejias a plecat de la Dinamo. El va apără poarta ”câinilor”


Situație incredibilă la Dinamo înainte de meciul cu Hermannstadt. ”Câinii” au plecat astăzi la Mediaș, acolo unde vor juca mâine cu Hermannstadt, fără portarul care a fost titular în ultimele meciuri. Mejias s-a prezentat la antrenamente dar și-a lăsat echipa în fundul gol înainte de primul meci oficial din 2021.

Mejias și-a motivat gestul și a explicat jucătorilor că el nu mai vrea să joace neplătit și nu vrea să mai rămână la Dinamo, făcând toate demersurile în acest sens.

Astfel, din informațiile doardinamo.ro, cel care va apăra poarta ”câinilor” este Gabi Eșanu, un fotbalist cu doar 45 de minute experiență în Liga 1. Eșanu este portarul care în 2017 a câștigat campionatul la U19 cu Dinamo și care a plâns de supărare că Florin Bratu a decis să-l înlocuiască la loviturile de departajare.

În altă ordine de idei, spaniolii au făcut tot posibilul ca portarii buni pe care-i avea Dinamo să fie înlăturați. Straton a plecat la FCSB deși nu voia neapărat acest contract, ci voia să apere în Ștefan cel Mare, iar Ștefan Fara, unul dintre cei mai talentați jucători formați de Dinamo este împrumutat la Farul Constanța.

Citește și:

”Flacăra culturii” la Ipotești și Botoșani, la 171 de ani de la nașterea lui Eminescu

-->
Previous Rene Roman, declarații incendiare: "Ne-a înșelat. Toți jucătorii am depus"
Next Trei jucători importanți lipsesc cu Hermannstadt. Jerry Gane: ”Sper să nu mai plece nimeni”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.