Medalie de bronz pentru Monica Ungureanu


In prima zi a Campionatelor europene de judo de la Varsovia Monica Ungureanu a castigat medalia de bronz la categoria -48 kg.dupa ce a invins-o in prelungiri pe Noa Minker din Israel.

Este pentru al doilea an consecutiv cand Ungureanu reuseste sa castige o medalie de bronz in intrecerea continentala.
La aceeasi categorie Alexandra Pop a pierdut in primul meci in fata Daryei Skrypnik din Belarus dupa ce a primit 3 avertismente si a fost descalificata.
La categoria -52 kg. Larisa Florian a incheiat competitia pe pozitia a 7-a dupa ce a pierdut meciul cu elvetianca Evelyne Tschopp care conta pentru intrarea in finala de bronz.
Reintrata in circuitul competitional dupa o intrerupere de 8 luni cauzata de o accidentare, Andrea Chiţu a pierdut in primul meci in fata portughezei Joana Ramos tot la categoria -52 kg.
Vineri intră pe tatami alţi 4 sportivi români. La categoria -73 kg. Marcel Cercea are un prim tur liber urmând să lupte cu învingătorul partidei Artem Khomula (UKR) – Sam Van T Westwnde (NED) iar Alexandru Raicu îl intâlneşte pe Serhiy Drebot din Ucraina.
La -81 kg. Vlad Vişan are meci în primul tur cu georgianul Zebeda Rekhviashvili în timp ce Elemer Szocs va lupta împotriva lui Andranik Chaparyan din Armenia.

Sursa: frjudo.ro

-->
Previous Cătălina Ponor, în finală la bârnă și sol. Iordache, la bârnă
Next DINAMO, LUMINA NOASTRĂ

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.