Meciul lui Dinamo cu Viitorul cu șanse mari să fie amânat. Vezi de ce


Liga Profesionistă de Fotbal va fi nevoită cel mai probabil să amâne meciul direct dintre Viitorul Constanța și Dinamo din etapa a III-a a campionatului intern. Cele două echipe sunt angrenate în preliminariile cupelor europene și s-ar juca la doar două zile diferență.

JOI, 27 IULIE

Manșa tur a meciului Dinamo –  Athletic Bilbao, turul 3 preliminar din Europa League. Dinamoviștii revin în cupele europene după o pauză de 5 ani, iar primul meci se va juca pe Arena Națională, joi, 27 iulie.

VINERI, 28 IULIE

Zi liberă pentru jucătorii dinamoviști.

SÂMBĂTĂ, 29 IULIE

Aici poate să fie programat meciul din etapa 3 dintre Viitorul și Dinamo, dar e clar că oficialii din Ștefan cel Mare nu o să fie de acord cu această propunere. Varianta programării sâmbătă a partidei e imposibilă. „Câinii” nu vor accepta niciodată să aibă o singură zi de pauză între meciul cu Bilbao și cel cu Viitorul!

DUMINICĂ, 30 IULIE

Și aici Liga poate să programeze meciul dintre Viitorul și Dinamo, dar de această dată oficialii campioanei nu sunt de acord cu această propunere! Pentru că pe 31 dimineață aceștia trebuie să plece spre Nicosia pentru jocul din preliminariile Champions League, iar la doar două zile să joace returul cu APOEL.

LUNI, 31 IULIE

E ziua în care jucătorii campioanei pleacă spre Cipru și au antrenamentul oficial.

MARȚI, 1 AUGUST

Manșa retur a partidei APOEL – Viitorul din preliminariile Champions League.
În aceste condiții, LPF împreună cu firma deținătoare de drepturi vor amâna partida de la Ovidiu dintre Viitorul și Dinamo pentru o dată ulterioară, ținând cont și de pozițiile libere din calendarul turului de campionat din L1, conform gsp.ro.

Citește și:

Salamao despre fani: ”Mi s-a făcut pielea de găină.” Ce cântec i-a compus galeria!

Previous Salomao despre fani: ”Mi s-a făcut pielea de găină.” Ce cântec i-a compus galeria!
Next VIDEO Ce mesaj a postat Rivaldo după ce fiul său a înscris. Când va veni în România

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *