Meci nebun la Mediaș. Ce a reușit Dinamo


Dinamo a venit după o înfrângere dureroasă cu Sepsi Sfântu Gheorghe, dar Florin Bratu a reușit într-un timp scurt să-i replieze pe jucătorii săi și în același timp să încerce să formeze o formație competitivă pentru sezonul viitor, când echipa din Ștefan cel Mare se va lupta să ajungă în play-off și să facă o figură frumoasă acolo chiar dacă nu se va vinde clubul.

Chiar dacă Dinamo a reușit în ultimele două partide cu Gaz Metan cu 3-0, acum au avut o misiune mai grea la Mediaș. Totuși, echipa din Ștefan cel Mare a reușit victoria și în această seară. Sergiu Hanca și Rondon au reușit fiecare câte o dublă. Dinamovistul a deschis scorul în minutul 26, iar jucătorul medieșenilor a egalat 5 minute mai târziu.
Gazul a preluat conducerea în minutul 38 după ce Rondon a înscris cu capul din apropierea liniei porții, profitând de o eroare a lui Penedo. Hanca a egalat la 2 în prelungirile primei părți, transformând cu siguranță lovitura de pedeapsă obținută de Nistor. Daniel Popa a adus cele trei puncte dinamoviștilor cu golul din minutul 72, la 7 minute după ce a intrat pe teren în locul lui Pesici.

Gaz Metan – Dinamo 2-3
Au marcat: Rondon 32, 38 / Hanca 26, 45+2 pen., D. Popa 72

CS Gaz Metan Mediaș: Pleșca – V. Crețu, M. Constantin, Fytanidis, Bușu, I. Cristea, Sg. Popovici, Olaru, Chamed, Ely, Rondon.
Antrenor: Cristian Pustai
Rezerve: Greab – Sârghi, Caiado, Târcoveanu, L. Manole, Pârvulescu, R. Romeo.

FC Dinamo București: Penedo – Corbu, M. Popescu, Katsikas, R. Grigore – Hanca, Mahlangu, D. Nistor – Pesic, Moldoveanu, Salomao.
Antrenor: Florin Bratu
Rezerve: Muțiu – Palic, D. Popa, L. Gheorghe, Dudea, Maric, Romera

Citește și:

Propunere ȘOC pentru Dinamo! Fost internațional, acum din liga a treia

-->
Previous Propunere ȘOC pentru Dinamo! Fost internațional, acum din liga a treia
Next Dan Nistor, declarație TARE în ziua în care împlinește 30 de ani

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *