Meci FABULOS al echipei lui Bratu și Dinamo a renăscut de 3 ori


Derby-ul cu numărul 173 a fost unul extraordinar. FCSB a condus de trei ori și tot de atâtea ori Dinamo a egalat! De fapt, s-a întors roata destinului după 2-2 în februarie 2018. Elevii lui Bratu au luptat admirabil și-au înscris de fiecare dată în finalul reprizelor. S-a terminat 3-3, iar „Mitraliera” nu pierde la derby-ul de debut. Echipa are ce învăța din aceasta remiză care poate fi interpretată și ca o victorie pentru roș-albi.

Gnohere a deschis repede scorul după o eroare a apărării dinamoviste la un corner. Axente a reușit egalarea chiar înainte de pauză după un șut din intoarcere. Penedo, salvator în atâtea rânduri, inclusiv în această seară, a luat un gol de începător după cornerul executat de Florinel Coman. Dan Nistor a arătat de ce este liderul lui Dinamo și i-a taxat pe fecesebiști. Doar că adversarii au punctat iar prin Coman. Spiritul de luptă al roș-albilor a triumfat, iar Mihai Popescu a marcat golul egalizator în minutul 89, cu o reluare imparabilă. Bravo, Dinamo!

Previous Axente, moment special personal. Ce a reușit Mircea
Next Reacție de ANTRENOR: ”Așa se nasc echipele, cu caracter!”. Amuzat: ”I-aș fi zis că e nebun unuia care-mi spunea că se termină 3-3”

No Comment

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *