Maximele lui Mahlangu


May Mahlangu a trecut peste perioada cenușie în care pierdea fie poziția din echipă, fie timp îndelungat în afara gazonului din cauza accidentărilor. Sud-africanul de 27 de ani a devenit un om esențial în trupa lui Cosmin Contra.

Mahlangu se afirmă și pe rețelele de socializare, acolo unde postează frecvent și este o culegere de aforisme.

PENTRU COLEGI

„Cea mai comună caracteristică pe care am găsit-o la oamenii de succes: au rezistat ispitei de a se da bătuți! Sunt mândru să fiu parte a formației Dinamo”

„Munca de echipă face ca visele să lucreze. Amintiți-vă că munca nu este doar despre tine, ca individ, să ieși în evidență!”

„Oamenii pe care-i subestimezi nu te subestimează! Asta este forța lor”

„Învățăm ceva nou de la fiecare persoană care trece pe cărarea vieții. Unele lecții sunt dureroase. Altele fără durere. Sau de neprețuit”

PERSONALE

„Dacă nu reziști să se vorbească despre tine, atunci nu ești gata pentru succes!”

„Nu am un antrenor personal. Tot ceea ce am este vocea care îmi spune că dacă mă voi opri acum, s-ar putea să nu mai încep din nou niciodată. Așa că merg la antrenament să muncesc!”

„Niciodată să nu pui oameni de moment într-un loc permanent al vieții tale. Niciodată să nu-ți fie teamă să-i elimini! Îndrăznește să iei fiecare decizie ce-ți privește viața. Dacă ei îți vor spune că ești mândru, spune-le că asta înseamnă să ai clasă! Indiferent de economia din junglă, leii niciodată nu vor mânca iarbă. Chiar dacă educația e gratis, un șoarece nu va merge niciodată la aceeași școală cu o pisică”

„Visele pe care le amâni nu sunt respinse. Poate că nu ne-am potrivit ca timp, dar potrivirea lui Dumnezeu este perfectă. Sunt doar un tip din ghetou care a fost binecuvântat”

PENTRU ZINTLE A LUI

„Dacă vezi ceva frumos la o persoană, spune-i!”

„Ea are o dispută doar cu egalii ei. Tuturor celorlalte le este profesoară”

„Să nu-ți fie frică de oamenii care te părăsesc. Fiindcă atunci când te părăsesc, Dumnezeu are treabă cu tine”.

 

Previous Steliano ar putea schimba Dinamo
Next Doi dinamoviști în echipa ideală a etapei a 5-a din play-off/out

1 Comment

 1. Avatar
  Catalin Pleseanu
  aprilie 18, 2017
  Răspunde

  Bravo caine rosu !
  Vei ramane, sunt sigur, caine pana la moarte !

Leave a reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *